Despre eu.

Ca să știți pe cine înjurați atunci când nu vă place!

Pă mine evident, că numa eu postez aici, da cine sunt eu?

Cum spuneau DoiDegeaba, „ Oare știe cineva ceva pe lumea asta?”, apoi nici eu nu știu mai multe decât mine, îmi place să cred că sunt suficient de banal să nu mă caute poliția și suficient de serios ca să mă citești tu.

Motivul pentru care faci asta este evident numai al tău, nu-ți spun să mă citești, dar dacă totuși o faci îți multumesc pentru încredere și sper să găsești aici alinarea pe care nu ai avut-o, un prieten care te face să râzi cu poftă și unu la care să găsești compasiune și solidaritate, că lumea asta-i rea și meschină și nu prea găsești locuri de relaxare atunci când nu ai bani să mergi în concediu.

Iar atunci când ești prea depresiv, nu uita că sunt unii care nu știu cine-i Iisus Cristos, că suntem în secolul 21 și că avem suficiente resurse prin care să nu moară nimeni de foame, dar pentru că totul e pe bani și nu toți avem așa ceva, ăsta poate fi un concendiu scurt, că no, lumea asta parcă nu-i făcută pentru săraci numa pentru bogați pentru că numa ăia valoare.

Așa că, printre altele acest blog încearcă să fie o țâră și moralist, dar nu prea tare ca să nu te plictisești. Dar dacă vreodată o postare de-a mea te-a făcut să zâmbești și ți-a mai alinat sufletu sau ți-a plăcut suficient de tare, nu te sfii dă-i share și așa mai trăiește unu o zi ca noi.

Sper să-ți placă tot ce vei găsii aici și sper să revii de fiecare dată cu plăcere.

Să trăiești fericit!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s